Welkom bij Van der Plas Verzekeringen!

Van der Plas Verzekeringen kunt u benaderen voor:

• Particulier verzekeringsadvies
• Zakelijk verzekeringsadvies

Bij Van der Plas Verzekeringen heeft u contact met Cynthia Huisman-van der Plas of met Ton van der Plas, die met zijn enorme bron van ervaring en kennis graag zijn dochter bijstaat in haar bedrijf, die dezelfde naam draagt als zijn eigen bedrijf tot 2012.

Waarom verzekert u zich bij Van der Plas Verzekeringen en niet rechtstreeks via internet?

U wordt bij ons persoonlijk geholpen en wij voelen ons betrokken bij uw situatie. U krijgt onafhankelijk advies, we zijn niet gebonden aan welke verzekeraar dan ook. We gaan uit van uw behoefte en kiezen de oplossing die daarop aansluit.

We worden betaald middels provisie die we van verzekeraars ontvangen voor de afgesloten verzekeringen. Het is niet duurder dan het verzekeren via internet, wij staan aan uw kant,   u krijgt ons er feitelijk bij cadeau! We bewaken voor u dat u krijgt waar u recht op heeft en voeren de discussie die nodig is om uw gelijk te behalen mocht er ergens discussie over ontstaan. Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, want we hebben onze samenwerking met verzekeraars zorgvuldig gekozen.

Wij dienen u van een betrouwbaar en goed advies met een goede prijs/kwaliteitsver- houding, beheren uw verzekeringsportefeuille en helpen u als u schade heeft. We ontzorgen en nemen u werk, moeite en zaken uit handen waar we u kunnen helpen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

*** NIEUW ***

Kijk ook eens op onze particulier zorgvergelijker!

Volg ons op facebook2

anigif