Van der Plas - in gesprek

In gesprek met…. Cynthia Huisman–van der Plas

Welkom! Mijn naam is Cynthia Huisman–van der Plas. Samen met mijn man Patrick en onze 3 kinderen hebben we vele jaren gewoond in Hellevoetsluis, waar ik ruim 7 jaar mijn kantoor heb gehad. Na een uitgebreide zoektocht naar een andere woning met een ruim kantoor aan huis in een andere omgeving, zijn wij in september 2022 verhuisd naar Nijverdal in Overijssel.

Inmiddels zit ik alweer bijna 30 jaar in het vak! Dankzij mijn vader, Ton van der Plas, die mij de liefde voor dit vak bijbracht. Onder zijn vleugels kon ik meters maken en mezelf ontwikkelen. Hij leerde me de kneepjes van het vak, de liefde voor het ondernemen en de drang om het beste uit mezelf te halen om onze klanten te adviseren.

In 2014, na de pensionering van mijn vader en een kortstondig uitstapje, stond ik op een kruispunt: Blijf ik in een dienstverband of trek ik mijn eigen plan? Zoals altijd raadpleegde ik mijn vader en na 5 minuten zei hij: “Joh, begin gewoon voor jezelf.” Ik was om, maar: “Dat is prima, maar mag ik dan wel je naam gebruiken?”

En zo is Van der Plas Verzekeringen wedergeboren. Veel klanten van toen wisten mij te vinden en nog altijd mag ik hen adviseren en hun belangen behartigen. Mijn vader is nog steeds betrokken bij de zaak en ik vraag regelmatig zijn advies. Ik ben niet alleen hém heel dankbaar daarvoor, maar ook mijn moeder, die mijn vader nog vaak aan mij “uitleent” als ik op bezoek ga bij klanten die ooit bij mijn vader zijn begonnen.

Sinds de oprichting van mijn bedrijf mag ik me gelukkig prijzen met een groot aantal trouwe klanten waarmee ik een hechte band heb opgebouwd. Ik weet wie ze zijn, ik ken hun wensen, hun dromen en hun plannen. Ik loop in de kantlijn van hun (financiële) leven met ze mee. Ik ben er bij veranderingen, bij nieuwe ontwikkelingen maar zeker ook bij problemen. Bij mij geen keuzemenu, maar persoonlijke aandacht, goede bereikbaarheid, oprechte interesse, passie, betrokkenheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dáár stá ik voor!

Stel ons gerust uw vraag