Cynthia van der Plas in gesprek met klanten onder het genot van een kop koffie

Op zoek naar een adviseur?

Ook in de particuliere wereld zijn er continu veranderingen gaande die van invloed zijn op uw dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat u een adviseur kiest die bovenop die veranderingen zit.

Iemand die met u meedenkt over welke verzekering het beste is voor uw gezin, uw auto of uw kostbaarheden of wat de beste optie is op pensioengebied. Ook voor hypotheekadvies,  levensverzekeringen, pensioen en natuurlijk alle andere particuliere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Samen kijken we naar uw gezinssituatie, naar uw wensen en toekomstdromen. U wordt daarin volledig ontzorgd, zodat u optimaal kunt genieten.

Na ons eerste contact kom ik graag bij u thuis. Om kennis te maken met u en uw gezin. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we met elkaar wat wenselijk is, wat nodig is en wat ik erin kan betekenen. Welke dienstverlening past het best bij u? Hoe kunnen we verzekeringen in uw gezin gieten in plaats van uw gezin in een verzekering?

Als we  helder hebben wat u nodig heeft, ga ik voor u aan de slag. Ik ben onafhankelijk en dus niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Ik kan dus echt zoeken naar wat voor u de beste opties zijn en doe alles wat daarvoor nodig is, waarbij we alles uitvoerig bespreken. Dat kan bij u thuis, bij ons op kantoor of online via de veilige verbinding van safebay. Net wat u past.  

Zodra we de beste oplossing voor u hebben gevonden, wordt alles in gang gezet. Gedurende de looptijd blijven we met elkaar in contact. Niet alleen om alles up-to-date te houden, maar zeker ook om op de hoogte te blijven van het wel en wee in uw leven. Tenslotte is er niets zo veranderlijk als het gezin en daarom is regelmatig contact belangrijk om in te spelen op die veranderingen.

Want uiteindelijk draait het maar om 1 ding: de garantie dat u krijgt wat voor u het beste is en u ervaart dat u op een vertrouwd en betrokken adres geholpen wordt!

Stel ons gerust uw vraag