Van der Plas - in gesprek

Veilige communicatie met ons kantoor met CryptShare en 3CX

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op een veilige manier met ons kantoor in contact te komen:  Cryptshare voor email en 3CX voor online gesprekken.

CRYPTSHARE

U ontvangt een eerste bericht van ons vanuit Cryptshare. U opent dit bericht  altijd met uw eigen postcode en huisnummer. Met CryptShare kunnen we elkaar veilig berichten sturen. Naast berichten versturen is het ook mogelijk om bijlagen naar ons toe te zenden. Berichten zijn extra beveiligd, zodat u er zeker van bent dat (gevoelige) informatie alléén met Van der Plas Verzekeringen wordt gedeeld. 

Tips voor gebruik:

* Wachtwoord is voor elk bericht uw eigen postcode en huisnummer: in mijn geval dus 7443AA15. Bestaat uw huisnummer uit een enkel cijfer? Dan plaatst u er een nul voor.

* Berichten die u vanuit CryptShare ontvangt, zijn 10 dagen in te zien, daarna wordt de inhoud automatisch gewist. Wilt u de inhoud van het door u ontvangen bericht bewaren? Dan raden wij u aan om de informatie zelf ergens op te slaan. 

* Als u eenmaal een email van ons heeft ontvangen vanuit CryptShare, kunt u ons voortaan altijd op die manier bereiken. Wij gebruiken CryptShare om u berichten (met gevoelige informatie)  toe te sturen. U bent vrij om ervoor te kiezen om er gebruik van te maken als u ons een bericht stuurt of dat u Outlook ervoor gebruikt.

 

3CX VOOR ONLINE GESPREKKEN

In elk emailbericht vanuit ons kantoor wordt helemaal onderaan een link naar 3CX vermeld. Deze link is alleen te gebruiken op het moment dat onze afspraak gepland staat.

Tips voor gebruik:

* Gebruikt u voor ons online gesprek een vaste computer of laptop? U heeft een camera en geluid nodig. Nadat u de link in ons emailbericht heeft aangeklikt kunt u zich aanmelden voor deelname aan ons gesprek. 

* Gebruikt u voor ons online gesprek een mobiel apparaat? U heeft een camera en geluid nodig. Voordat onze afspraak kan plaatsvinden, is het nodig dat u de 3CX app op uw mobiele apparaat installeert. Nadat u de link in ons emailbericht heeft aangeklikt kunt u zich aanmelden voor deelname aan ons gesprek. Vervolgens start het gesprek op via de geinstalleerde app.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie, dan helpen we u graag!

 

Stel ons gerust uw vraag