Cynthia van der Plas aan haar bureau

Op zoek naar een adviseur?

Heeft u een klein bedrijf of bent u ZZP’er? Bent u op zoek naar een adviseur die verder kijkt dan d’r neus lang is? Die rekening houdt met veranderingen, met zakelijke perspectieven en  toekomstdromen? Die kijkt naar wat er nodig is en wat wenselijk is en die u daarin ontzorgt zodat u kunt doen waar u goed in bent? Dan kunt u bij ons terecht voor hypotheekadvies, vermogensadvies, zakelijke-en particuliere verzekeringen.

Na ons eerste contact kom ik graag bij u thuis of op kantoor. Om kennis te maken met uw bedrijf en de personen die er werken. Om de passie, de liefde voor het vak, de drijfveren, de kansen en de mogelijkheden te zien, te voelen, te proeven en te ruiken. Samen bespreken we wat wenselijk is, wat nodig is en wat ik erin kan betekenen. Welke dienstverlening past u als klant? Hoe kunnen we verzekeringen in uw bedrijf gieten in plaats van uw bedrijf in een verzekering?

Als we helder hebben wat u nodig heeft, ga ik voor u aan de slag. Ik ben onafhankelijk en dus niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Ik kan dus echt zoeken naar wat voor u de beste opties zijn en doe alles wat daarvoor nodig is, waarbij we alles uitvoerig bespreken. Dat kan bij u of bij ons op kantoor of online via een veilige verbinding van safebay. Net wat u past.   

Zodra we duidelijk in kaart hebben wat u nodig heeft, wordt alles in gang gezet. Gedurende de looptijd blijven we met elkaar in contact. Niet alleen om alles up-to-date te houden, maar zeker ook om op de hoogte te blijven van uw bedrijf. Tenslotte is er niets zo veranderlijk als de mens en zijn passies en daarom is regelmatig contact belangrijk om in te spelen op die veranderingen.

Want uiteindelijk draait het maar om 1 ding: de garantie dat u krijgt wat voor u het beste is en u ervaart dat u op een vertrouwd en betrokken adres geholpen wordt!

Stel ons gerust uw vraag